Logo no.boatexistence.com

Gjør ringformede tårer vondt?

Innholdsfortegnelse:

Gjør ringformede tårer vondt?
Gjør ringformede tårer vondt?

Video: Gjør ringformede tårer vondt?

Video: Gjør ringformede tårer vondt?
Video: Toxic Annular Tears - Part 1 of 3 (Symptoms and MRI) 2024, Kan
Anonim

De fleste ringformede skiverifter kan forårsake smerte som varierer fra mild til alvorlig Smertegraden er ofte direkte relatert til plasseringen og størrelsen på riften. Symptomer forbundet med en ringformet rift inkluderer vanligvis smerter og muskelspasmer i nakken, midt- eller korsryggen, men mer vanlig i korsryggen.

Hvorfor er ringformede tårer så smertefulle?

Fordi den ytre ringformede fibrosusringen inneholder mange nervefibre, kan tårer være ekstremt smertefulle Selv om en ringformet rift norm alt vil helbrede seg selv over tid, er den utsatt for fremtidig svakhet og rifter får noen lider til å søke hjelp fra leger eller kirurger.

Hvor lang tid tar det før en ringformet rift gror?

Det krever litt tålmodighet å gi nok tid til at den ringformede riften også kan gro. Helbredelse kan ta så lang tid som 18 måneder til to år. I mellomtiden er det avgjørende å være trofast med å følge legens og fysioterapeutens behandlingsplaner for å unngå kirurgi.

Er ringformet rift alvorlig?

Plasseringen av riften og typen skade er de viktigste faktorene for hva slags symptomer du kan oppleve. Ringeårer er vanligvis ikke alvorlige, men noen ganger kan de være.

Er ringformede sprekker smertefulle?

De fleste ringformede sprekker er asymptomatiske, men noen kan være smertefulle. Vanligvis behandles enkle symptomatiske ringformede sprekker uten skiveprolaps med ikke-steroide antiinflammatoriske medisiner og laveffekt fysioterapi.

Anbefalt: