Logo no.boatexistence.com

Hvilken retning bør bikuben vende mot?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken retning bør bikuben vende mot?
Hvilken retning bør bikuben vende mot?

Video: Hvilken retning bør bikuben vende mot?

Video: Hvilken retning bør bikuben vende mot?
Video: ЭТО ЖЕ CRYSIS 1 2024, Kan
Anonim

Mange erfarne birøktere foreslår at inngangen til en bikube ideelt sett bør vende mot sør eller øst. Den sørlige eksponeringen er fornuftig. I vintermånedene – i hvert fall på den nordlige halvkule – står solen lavt i den sørlige horisonten.

Hvor langt bør en bikube være fra et hus?

Plasser i stedet bikubene ti fot eller mer fra eiendomslinjen. Sørg for at det er et gjerde rundt bikubene eller hagen din for å forhindre at nysgjerrige naboer ved et uhell kommer for nær bikubene eller går inn i bienes flyvei.

Hvor er det beste stedet å plassere bikuben din?

Sørg for å plassere bikuben med 2-3 fot med åpen plass rundt baksiden (motsatt inngangssiden) av bikuben slik at du kan stå og sitte komfortabelt på huk. Hvis du har et observasjonsvindu, vil du sannsynligvis bruke mye tid på kne sammen med venner og familie på å observere bienes fremgang.

Skal en bikube være i sol eller skygge?

Buben bør plasseres i tidlig morgensol Dette får biene ut av bikuben tidligere på dagen for å søke. I nordøst kan elveblest forbli i full sol hele sesongen. På steder med varmere klima bør imidlertid elveblest få litt ettermiddagsskygge.

Må bikubene møte South Minecraft?

Beehus

Biereir og bikuber kan huse opptil 3 bier om gangen. De kan komme inn gjennom en hvilken som helst uhindret side, topp eller bunn, men kan bare gå ut fra forsiden, og bare hvis den er uhindret av en solid blokk (inkludert en ikke-full solid blokk i Berggrunnen Edition).

Anbefalt: