Logo no.boatexistence.com

Ved en drøm?

Innholdsfortegnelse:

Ved en drøm?
Ved en drøm?

Video: Ved en drøm?

Video: Ved en drøm?
Video: Anemonemand - En Drøm I December 2024, Kan
Anonim

From Longman Dictionary of Contemporary English Longman Dictionary of Contemporary English Fra Longman Dictionary of Contemporary Englishrange1 /reɪndʒ/ ●●● S1 W1 AWL substantiv 1 variety of things/people [countable vanligvis entall] en rekke personer eller ting som alle er forskjellige, men som alle er av samme generelle typeutvalg av en rekke tjenester Legemidlet er effektivt mot en rekke bakterier. https://www.ldoceonline.com › Geografi-emne › område

range | Definisjon fra Geografi-emnet - Longman Dictionary

bli en drøm som går i oppfyllelse, hvis noe er en drøm som går i oppfyllelse, skjer det etter at du har ønsket at det skal skje i lang tid Ekteskap med henne er en drøm gå i oppfyllelse.

Hva er meningen med drømmen som går i oppfyllelse?

En vill fantasi eller håp som blir realisert. Å vinne en tur til Paris er for eksempel en drøm som går i oppfyllelse.

Hva er riktig drøm som går i oppfyllelse eller drøm blir sann?

Det er riktig. Kom er et partisipp her, ikke en enkel nåtid. Det betyr en drøm [som har /er] gått i oppfyllelse Partisippet come kan brukes med verbet være, og det er derfor en drøm som går i oppfyllelse er mulig; dette er norm alt mulig med alle verb som kan være eller en gang kan brukes med be.

Hvordan bruker du en drøm i en setning?

Jeg håper å hjelpe drømmen hennes til å gå i oppfyllelse. Dør-til-dør-reise for oss er som en drøm som går i oppfyllelse. Han beskrev å bli valgt av hjembylaget som en drøm som gikk i oppfyllelse. Han avsluttet sesongen med 24 starter i alle konkurranser, og beskrev sin første hele sesong for klubben som en drøm som gikk i oppfyllelse.

Hva er en annen måte å si at drømmen går i oppfyllelse?

Det er mange andre måter du kan si at noe er «en drøm som går i oppfyllelse." Du kan si at du " fikk ditt hjertes ønske" Eller du kan si at "dine dypeste fantasier har kommet til live." Alternativt kan du også si at noe representerer dine "aspirasjoner aktualisert", som kan virke tett i begynnelsen …

Anbefalt: