Logo no.boatexistence.com

Hva er 8gb enhetlig minne?

Innholdsfortegnelse:

Hva er 8gb enhetlig minne?
Hva er 8gb enhetlig minne?

Video: Hva er 8gb enhetlig minne?

Video: Hva er 8gb enhetlig minne?
Video: Скандальная Альбина_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

I dag kunngjorde Apple sin nye M1-brikke, som er helt FANTASTISK, men da jeg så på spesifikasjonene la jeg merke til at den hadde 8 GB enhetlig minne. I følge NVDA betyr enhetlig minne at CPU og GPU deler samme minne.. Denne delen gir mening..

Er 8 GB enhetlig minne nok?

Med en enhetlig minneoppgradering som er så billig, lurer du kanskje på hvorfor jeg vil anbefale å ikke bruke pengene. For de fleste brukere vil 8 GB være mer enn nok for daglige dataoppgaver Hvis du har penger, er det ingen grunn til å ikke oppgradere. Men pengene dine kan brukes bedre andre steder.

Betyr enhetlig minne RAM?

En ny type minne

Dette er det Apple merker «unified memory», der RAM er en del av samme enhet som prosessoren, grafikkbrikken og flere andre nøkkelkomponenter… Det er ingen separat tildeling av minne for grafikk og CPU - de deler alle det ene stykket "høyytelses enhetlig minne ".

Hva mener Apple med enhetlig minne?

Unified memory handler om å minimere redundansen til data som kopieres mellom forskjellige deler av minnet som brukes av CPU, GPU, osv. … Når du spiller et spill på Mac-en, vil CPU-en mottar først alle instruksjonene for spillet og sender deretter dataene som GPUen trenger til grafikkortet.

Er 8 GB enhetlig minne nok for Photoshop?

Definitivt. 8GB er greit for nettsurfing, regneark og tekstbehandling, men du vil være mye mer fornøyd med 16GB for Photoshop og Lightroom. Husk også at du ikke kan oppgradere minnet senere.

Anbefalt: