Logo no.boatexistence.com

Hvor injiseres den tumescerende løsningen?

Innholdsfortegnelse:

Hvor injiseres den tumescerende løsningen?
Hvor injiseres den tumescerende løsningen?

Video: Hvor injiseres den tumescerende løsningen?

Video: Hvor injiseres den tumescerende løsningen?
Video: Tumescent solution 2024, Kan
Anonim

Intradermale blebs For å bedøve hudsteder der den infiltrerende spinalnålen skal settes inn, injiseres den tumescerende anestesiløsningen intraderm alt i små blebs. Denne intradermale lokalbedøvelsen er nøyaktig den samme fortynnede løsningen som injiseres i fett.

Hvordan administreres tumescent?

Tumescent anestesi gir en trygg, enkel å administrere teknikk for bruk med AP. Teknikken for tumescent anestesi involverer infiltrasjon av det subdermale rommet med sjenerøse volumer av en 0,1% løsning av lidokain med epinefrin. Anestesipreparatet er administrert subderm alt under trykk

Hva er formålet med tumescent-løsningen?

Tumescent-teknikken for fettsuging 1) gir lokalbedøvelse, 2) trekker sammen kapillærer og forhindrer kirurgisk blodtap 3) gir væske til kroppen ved subkutan injeksjon slik at ingen IV-væsker er nødvendig.

Hva injiserer de under fettsuging?

Kirurgen din gjør noen små snitt i området for fjerning av fett og injiserer en væskeblanding som inneholder en s altløsning, et lokalbedøvelsesmiddel og adrenalin gjennom snittene.

Hvordan fungerer tumescent anestesi?

En løsning som inneholder et lokalbedøvelsesmiddel og medikament k alt adrenalin, vil bli injisert i de målrettede områdene med for store fettavleiringer Løsningen fyller fettlaget i huden og får den til å hovne opp og bli fastere, slik at kirurgen får bedre kontroll når han konturerer området.

Anbefalt: