Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er ronald mcnair viktig?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er ronald mcnair viktig?
Hvorfor er ronald mcnair viktig?

Video: Hvorfor er ronald mcnair viktig?

Video: Hvorfor er ronald mcnair viktig?
Video: This is how you win your freedom ⚔️ First War of Scottish Independence (ALL PARTS - 7 BATTLES) 2024, Kan
Anonim

Ronald McNair ble nasjon alt anerkjent for sitt arbeid innen laserfysikk og var en av de trettifem søkerne valgt ut av NASA fra en pool på ti tusen. I 1984 ble McNair den andre afroamerikaneren som foretok en flytur ut i verdensrommet. Han var oppdragsspesialist på romfergen Challenger.

Hvorfor var Ronald E McNair viktig?

Fysiker Ronald Erwin McNair var Amerikas andre svarte astronaut og et av syv besetningsmedlemmer drept i romfergen Challenger-eksplosjonen 28. januar 1986. Flyturen ville ha vært hans andre reise i verdensrommet.

Hvordan påvirket Ronald McNair verden?

Ronald McNair var en MIT-utdannet fysiker som spesialiserte seg i laserforskning før han begynte i NASA på slutten av 1970-tallet. I februar 1984 ble han bare den andre afroamerikaneren som nådde verdensrommet, og tjente som misjonsspesialist ombord på Space Shuttle Challenger.

Hvordan ble Ronald McNair en astronaut?

Astronautkarriere

I 1978 ble McNair valgt ut som en av trettifem søkere fra en pool på ti tusen for NASA-astronautprogrammet Han fløy som en oppdragsspesialist på STS-41-B ombord på Challenger fra 3. februar til 11. februar 1984, og ble den andre afroamerikaneren som flyr i verdensrommet.

Var Ronald McNair den første svarte astronauten?

MCNAIR 1950-1986. En av USAs første afroamerikanske-astronauter, Ronald Erwin McNair, ble født 21. oktober 1950 i en familie som sliter i et rasedelt Lake City, South Carolina. Selv som barn nektet han å akseptere nest beste.

Anbefalt: