Logo no.boatexistence.com

Dunk med suppe formet som?

Innholdsfortegnelse:

Dunk med suppe formet som?
Dunk med suppe formet som?

Video: Dunk med suppe formet som?

Video: Dunk med suppe formet som?
Video: Золотая орда и Римская церковь. Католическая колонизация. 2024, Kan
Anonim

Suppebokser kan også formes slik de er på grunn av at det kan være lettere å pasteurisere en sylindrisk boks enn en kube. Varmen kan tilføres mer jevnt til en sylinder enn en terning. M&M-formen er den mest effektive for å minimere tomrom i fraktcontainere. De gikk glipp av den.

Hvilke solide figurer ligner på en boks suppe?

En sylinder er en solid form som har to sirkulære flater, ingen kanter og ingen topper. En sylinder har en buet overflate og er i stand til å rulle. Tunfiskbokser, suppebokser, stenger og piper er alle eksempler på sylindre.

Er en suppeboks en form eller form?

Dunker kommer i en rekke former: to vanlige er "suppeboksen" og "tunfiskboksen". Vegger er ofte avstivet med ribbebuler, spesielt på større bokser, for å hjelpe boksen motstå bulker som kan føre til at sømmer sprekker.

Hvorfor er suppebokser formet slik de er?

Moderne aluminiumsbokser er mindre enn en tiendedel av en millimeter tykke, men holder væske på opptil 90 pund per kvadrattomme (omtrent seks ganger vanlig atmosfærisk trykk). … Bunnen av koppen presses deretter inn i en konkav kuppelform, noe som gjør at boksen tåler større trykk enn om den var flat.

Hvorfor er suppebokser sylindriske?

Så hvorfor er det mange sylindre, det vil si sylindriske beholdere, den enkle produksjonen er først og fremst grunnen til dette. … En sylindrisk beholder uten hjørner er motstandsdyktig mot trykk fra utsiden, og den var egnet for beholdere med kullsyreholdig drikke og mat.

Anbefalt: