Logo no.boatexistence.com

Spiser kyllinger lusern?

Innholdsfortegnelse:

Spiser kyllinger lusern?
Spiser kyllinger lusern?

Video: Spiser kyllinger lusern?

Video: Spiser kyllinger lusern?
Video: Preying Mantis Vs. Chicken 2024, Kan
Anonim

Delvis å erstatte konvensjonelt soyabønnemel som proteinkilden med lav- fiberalfalfamel (lusernemel) i verpehøne-dietten kan ha en positiv innvirkning på eggeplommekvaliteten uten å påvirke produktive egenskaper negativt. …

Kan du mate kyllinger med lusern?

Generelt bør ikke luserne som grovfôr tenkes bort fra fjørfeoppdrett. Fjærfesektoren vet veien til å finne vår Compact Lucerne og Compact Luzerne Organic for å gi distraksjoner og struktur til kyllingene deres. Les alt om lusern til slaktekylling og kvalitetsfôr til sunt fjørfe.

Er lusernhøy bra for kyllinger?

Luserne-agner kan inkluderes i dietten til hester, kjøtt- og melkekyr, griser, fjærfe og sauer. Lusernagner kan inkluderes i dietten til laghøns og slaktekyllinger for å hjelpe til med gulfarging av henholdsvis eggeplommene og kjøttet. Bruk som en del av et balansert kosthold.

Hva bør du ikke mate kyllinger?

What Not to Feed Chickens: 7 Things to Avoid

  • Avocadoer (hovedsakelig gropen og skallet) Som med de fleste tingene på denne listen, var jeg i stand til å finne flere personer som rapporterte å fôre avokado til flokken deres uten problemer. …
  • Sjokolade eller godteri. …
  • Sitrus. …
  • Grønne potetskinn. …
  • Tørre bønner. …
  • Junk Food. …
  • mugget eller råtten mat.

Hva er det beste å mate kyllinger?

Velg frukt, grønnsaker og korn vil holde kyllinger glade og sikre at de får et ernæringsmessig balansert kosthold. Gode valg inkluderer bladgrønt, kokte bønner, mais, korn og korn uten sukker, bær, epler og de fleste andre frukter og grønnsaker.

Anbefalt: