Logo no.boatexistence.com

Hvor gammel er romeo?

Innholdsfortegnelse:

Hvor gammel er romeo?
Hvor gammel er romeo?

Video: Hvor gammel er romeo?

Video: Hvor gammel er romeo?
Video: Øde Ø 2024, Kan
Anonim

Shakespeare gir aldri Romeo en bestemt alder. Selv om alderen hans kan være hvor som helst mellom tretten og tjueen, blir han vanligvis fremstilt som rundt sekstenårsalderen.

Hvor gammel er Romeo og Julie nå?

Romeos alder er aldri oppgitt, men siden han bærer et sverd, kan det antas at han ikke er yngre enn Julies tretten år. Det er mye mer sannsynlig at, gitt hans umodne svar på problematiske hendelser i stykket, at han sannsynligvis er omtrent seksten eller sytten år gammel

Hvor gamle var Romeo og Julie da de giftet seg i stykket?

Romeos alder er ikke implisitt oppgitt i stykket, men det antas at han bare er litt eldre - kanskje femten år gammelDeres ungdommelighet kan forklare noe av deres forhastede beslutninger. De var gift, i hemmelighet; bare Friar Laurence og sykepleieren er med i den løkka. De gifter seg i akt II, scene 6.

Sov Romeo og Julie sammen?

Romeo og Juliet sover sammen etter deres hemmelige ekteskap. Dette blir tydeliggjort i 3. akt, scene 5, når de våkner sammen i sengen ved daggry. Juliet oppfordrer Romeo til å dra før slektningene hennes finner ham og dreper ham.

Hvor gamle var Romeo og Julie da de døde?

Ekspertsvar

Selv om Juliet og Romeo i William Shakespeares Romeo og Juliet ofte anses som arketypiske unge elskere, spesifiserer ikke Shakespeare Romeos alder. Vi vet at Juliet var 13 år da hun døde For et moderne publikum kan dette virke ganske ungt for ekteskap, men i…

Anbefalt: