Logo no.boatexistence.com

Hva gjør apigenin for søvnen?

Innholdsfortegnelse:

Hva gjør apigenin for søvnen?
Hva gjør apigenin for søvnen?

Video: Hva gjør apigenin for søvnen?

Video: Hva gjør apigenin for søvnen?
Video: Best Supplements for Improving Sleep | Dr. Andrew Huberman 2024, Kan
Anonim

Apigenin binder seg til spesifikke reseptorer i hjernen din som kan redusere angst og sette i gang søvn (3). En studie på 60 sykehjemsbeboere fant at de som fikk 400 mg kamilleekstrakt daglig hadde betydelig bedre søvnkvalitet enn de som ikke fikk noe (4).

Hva er fordelene med apigenin?

Apigenin kan indusere muskelavslapning og sedasjon avhengig av dosen [117], og det er også aktivt som en antioksidant, anti-inflammatorisk, anti-amyloidogen, nevrobeskyttende og kognisjonsfremmende stoff med interessant potensial i behandling/forebygging av Alzheimers sykdom.

Hvordan virker apigenin?

Forskerteamet utført av Rehen demonstrerte at apigenin virker ved å binde seg til østrogenreseptorer, som påvirker utviklingen, modningen, funksjonen og plastisiteten til nervesystemet.

Hva gjør apigenin i kroppen?

Apigenin er en vanlig diettflavonoid som er rikelig tilstede i mange frukter, grønnsaker og kinesiske medisinske urter, og som tjener flere fysiologiske funksjoner, for eksempel sterk antiinflammatorisk, antioksidant, antibakteriell og antiviral aktivitet og blod trykkreduksjon

Er apigenin et beroligende middel?

Blant alle administrerte doser av apigenin viste 0,6 mg/kg en beroligende effekt (F4,35=2,657, p=0,0490), noe som resulterer i en betydelig økning i sovevarigheten (fig. 3).

Anbefalt: