Logo no.boatexistence.com

Kan du dyrke edelweiss?

Innholdsfortegnelse:

Kan du dyrke edelweiss?
Kan du dyrke edelweiss?

Video: Kan du dyrke edelweiss?

Video: Kan du dyrke edelweiss?
Video: Окрашивание волос Блонд Пошагово дома | Холодный Блонд самой себе | Уроки окрашивания волос 2024, Kan
Anonim

Edelweiss er en kort- levd, saktevoksende flerårig plante som liker full sol til delvis skygge. Viktigst for å lykkes med å dyrke edelweiss er jorda, som må være godt drenert og lett alkalisk. Bland kompost og torvmose inn i de øverste 6 tommerne med jord før planting.

Kan Edelweiss vokse i oss?

Edelweiss (Leontopodium alpinum) er en flerårig blomst som er hjemmehørende i de alpine regionene i Sør-Europa som er hardfør i U. S. Department of Agriculture sone 4 til 7, ifølge Missouri Botanical Garden.

Er Edelweiss lett å dyrke?

Jeg har funnet det veldig lett å dyrke i potte. Sandholdig kompost er best ettersom den vil gjenskape den tynne alpine jorda som Edelweiss er vant til.

Kommer Edelweiss tilbake hvert år?

Edelweiss vil blomstre i løpet av sitt andre år, siden de vanligvis vil ta seg tid til å modnes og bli motstandsdyktige. Når de først har etablert seg, vil de fortsette å blomstre i et par år. Denne planten har en tendens til å trives best i snørike klima.

Er det lovlig å velge Edelweiss?

I flere europeiske land er det nå ulovlig å plukke vill edelweiss, og den er beskyttet i flere parker. … Disse forsiktige bevaringsarbeidet brakte edelweissen tilbake fra randen, og i dag trives den i fjellene den har kommet for å symbolisere.

Anbefalt: