Logo no.boatexistence.com

Hva er komparativ utdanning?

Innholdsfortegnelse:

Hva er komparativ utdanning?
Hva er komparativ utdanning?

Video: Hva er komparativ utdanning?

Video: Hva er komparativ utdanning?
Video: What Is Comparative Education: Comparative Education Meaning Explained 2024, Kan
Anonim

Komparativ utdanning er en disiplin innen samfunnsvitenskap som innebærer gransking og evaluering av ulike utdanningssystemer, slik som de i ulike land.

Hva betyr komparativ utdanning?

Komparativ utdanning er et fullt etablert akademisk studieretning som undersøker utdanning i ett land (eller gruppe av land) ved å bruke data og innsikt hentet fra praksis og situasjon i et annet land land eller land.

Hva er komparativ utdanning og dens betydning?

Komparativ utdanning gir referanse for reformer … Studien hjelper studenter til å forbedre utdanningen i hjemlandet. Komparativ utdanning hjelper studentene til å tilegne seg bedre forståelse av utdanningssystemet i andre land og låne noen aspekter for bedre forbedring av utdanningen hjemme.

Hva er komparativ utdanningsintroduksjon?

Introduksjon. Komparativ utdanning er et løst avgrenset felt som undersøker kildene, virkemåten og resultatene til utdanningssystemene, samt ledende utdanningsspørsmål, fra omfattende, tverrfaglige, tvernasjonale og tverrkulturelle perspektiver.

Hva er nytten av komparativ utdanning?

Komparativ utdanning er et forskningsrammeverk som bruker komparativ metode for å utforske likheter og forskjeller i utdanningssystemer og praksis, inkludert sammenligning av systemer på tvers av regioner og land.

Anbefalt: