Logo no.boatexistence.com

Hva er forklarende forskning?

Innholdsfortegnelse:

Hva er forklarende forskning?
Hva er forklarende forskning?

Video: Hva er forklarende forskning?

Video: Hva er forklarende forskning?
Video: Type of Research - Explanatory Research 2024, Kan
Anonim

Forklarende forskning er faktisk en type forskningsdesign som fokuserer på å forklare aspektene ved studien din. Forskeren starter med en generell idé og bruker forskning som et verktøy som kan føre til emnene som vil bli behandlet i fremtiden.

Hva er forklarende forskning og eksempler?

Noen av de populære metodene for forklarende forskningsdesign inkluderer litteratursøk, dybdeintervju, fokusgrupper og caseanalyse. Litteratursøk: Litteratursøket kan omfatte magasiner, aviser, faglitteratur og akademisk litteratur.

Hva er forklarende studie i forskning?

forklarende Forskning er utført for et problem som ikke var godt undersøkt før, krever prioriteringer, genererer operasjonelle definisjoner og gir en bedre undersøkt modell. Det er faktisk en type forskningsdesign som fokuserer på å forklare aspektene ved studien din på en detaljert måte.

Hva er forklarende forskningsspørsmål?

Forklarende spørsmål (hvorfor…). Disse spørsmålene handler om å forklare årsakene til noe. Dette krever at sammenhengen mellom ulike variabler studeres.

Hva er et eksempel på utforskende forskning?

Eksempler på utforskende forskningsdesign

En studie av rollen til sosiale nettverkssider som en effektiv markedskommunikasjonskanal . En undersøkelse av måter å forbedre kvaliteten på kundetjenester innen gjestfrihetssektoren i London.

Anbefalt: