Hva betyr swaddle?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr swaddle?
Hva betyr swaddle?

Video: Hva betyr swaddle?

Video: Hva betyr swaddle?
Video: How to Swaddle a Baby 2024, September
Anonim

Swaddling er en eldgammel praksis med å pakke spedbarn inn i tepper eller lignende kluter slik at bevegelsen av lemmene er tett begrenset. Swaddling band ble ofte brukt for å begrense spedbarnet ytterligere. Swaddling f alt i unåde på 1600-tallet.

Hva refererer begrepet swaddle til?

: å pakke (noen, spesielt en baby) godt med et teppe, tøystykker osv.

Er det sunt å svøpe en baby?

Et teppe viklet tett rundt babyens kropp kan minne om mors liv og hjelpe til med å berolige den nyfødte babyen. American Academy of Pediatrics (AAP) sier at når det gjøres riktig, kan swaddling være en effektiv teknikk for å hjelpe til med å roe spedbarn og fremme søvn.

Hvorfor er det viktig å svøpe en nyfødt?

Swaddling beskytter babyen din mot deres naturlige skremselsrefleks, noe som betyr bedre søvn for dere begge. Det kan bidra til å roe en kolikk baby. Det hjelper til med å eliminere angst hos babyen din ved å imitere berøringen din, noe som hjelper babyen din å lære å lindre seg selv. Det holder hendene borte fra ansiktet og hjelper til med å forhindre riper.

Hvilke land svøper babyer?

Etter at en kinesisk baby er født, legger sykepleiere og leger den så tett i tøylag at armer og ben ikke kan bevege seg. Bare hodet er blottet. Kinesere sier at hensikten er å gjenskape den fysiske tryggheten og varmen i livmoren.

Anbefalt: