Logo no.boatexistence.com

Hva er zedoaryrotolje?

Innholdsfortegnelse:

Hva er zedoaryrotolje?
Hva er zedoaryrotolje?

Video: Hva er zedoaryrotolje?

Video: Hva er zedoaryrotolje?
Video: Hva er best av iskrem og trening? 2024, Juli
Anonim

Bruk: Zedoary-gurkemeieolje er en av de mest brukte ingrediensene i parfyme- og smaksindustrien. Zedoary essensielle oljefordeler er mange. Den er anti-allergisk, antibakteriell, antimikrobiell, antifungal, antiparasittisk, antiviral og antiorm. Det er kjent for å ha anti-kreftegenskaper.

Hva brukes Zedoary-roten til?

Zedoary brukes mot kolikk, spasmer, tap av matlyst og fordøyelsesbesvær. Noen bruker det også mot angst, stress, tretthet og smerte og hevelse (betennelse). Zedoary påføres noen ganger direkte på huden for å holde mygg unna.

Hva er zedoary-pulver?

Hvit gurkemeie, eller zedoary, er et eldgammelt krydder, en nær slektning til vanlig gurkemeie og er hjemmehørende i India og Indonesia. Araberne introduserte den til Europa på 600-tallet, hvor den nøt stor popularitet i middelalderen. I dag er den ekstremt sjelden i Vesten, etter å ha blitt erstattet av ingefær.

Hva er Kachoor laget av?

Kachur ( Curcuma zedoaria) er en flerårig urt og dens tørkede jordstengler brukes for sine medisinske egenskaper. Kachur bidrar til å forbedre appetitten ved å opprettholde fordøyelsesfunksjoner og øke stoffskiftet.

Hva er hvit gurkemeie godt for?

Hvit gurkemeie har anti-inflammatoriske egenskaper som bidrar til å bekjempe betennelse, spesielt for personer som lider av leddgikt. Faktisk behandler den også sår og andre hudplager. Den reduserer smerte, takket være curcumenol, en forbindelse som er oppnådd fra dette rotstokken.

Anbefalt: