Logo no.boatexistence.com

Hva er et referansenummer for losji?

Innholdsfortegnelse:

Hva er et referansenummer for losji?
Hva er et referansenummer for losji?

Video: Hva er et referansenummer for losji?

Video: Hva er et referansenummer for losji?
Video: 灰姑娘被追殺和將軍走散,卻意外入宮,成了皇上看中的女人!| ep 07 2024, Kan
Anonim

Lodgement Reference betyr referansen som er sendt inn av debetbrukeren som angir opplysninger om opprinnelsen til oppføringen, for eksempel lønnsnummer, faktura, kontraktnummer. Lagre.

Hva er innleveringsreferansenummer?

Loginummeret er bekreftelsen din på at forespørselen er sendt inn for behandling av ANZ, mens kvitteringsnummeret er en bekreftelse på at overføringen din har blitt behandlet av ANZ.

Hva er losjinummer ANZ?

Loginummer: nummeret som ble utstedt til deg da du sendte inn betalingen. Den kan brukes til alle henvendelser du måtte ha om denne betalingen. Kvitteringsnummer: din bekreftelse på at betalingen er sendt inn for behandling.

Hva betyr bankinnlevering?

From Longman Business Dictionarylodg‧ment /ˈlɒdʒməntˈlɑːdʒ-/ (også lodgement) substantiv [countable, uncountable] britisk engelsk et beløp som betales inn på en bankkonto, eller handlingen med å betale penger til en bankkonto.

Hva er referansenummeret for kontoutskriften?

Et referansenummer er en unik identifikator som er tilordnet enhver finansiell transaksjon, inkludert de som er gjort med kreditt- eller debetkort. Referansenummeret er laget teknologisk og beregnet for en enkelt transaksjon.

Anbefalt: