Logo no.boatexistence.com

Må nefrostomirør spyles?

Innholdsfortegnelse:

Må nefrostomirør spyles?
Må nefrostomirør spyles?

Video: Må nefrostomirør spyles?

Video: Må nefrostomirør spyles?
Video: Geeta Maa ने दी Retro Songs पे Performance | Super Dancer | Classical Performance 2024, Kan
Anonim

Ta av dressingen før du dusjer og påfør en ny dressing etter at du er ferdig. Ikke sug i badekaret, bruk et spa eller svøm så lenge tuben er på plass. Nefrostomirør spyles ikke rutinemessig. Det er ikke nødvendig med mindre du er spesifikt bedt om å gjøre det

Hvor ofte bør du skylle en nefrostomisonde?

Du vil skylle avløpet med 5–10cc sterilt s altvann daglig som instruert. Å spyle avløpet vil bidra til at røret fungerer som det skal. Slå av treveiskranen til dreneringsposen.

Bør du skylle en nefrostomisonde?

Spyling av nefrostomirøret med norm alt s altvann Hvis urinstrømmen fra sonden avtar eller stopper, kan det hende at sonden må skylles med s altvann løsning k alt vanlig s altvann. Dette fjerner alle små avfallsbiter som kan blokkere kateteret fra å tømmes. Flushing kalles også instilling.

Hvordan rengjør du et nefrostomirør?

For å rengjøre posen, fyll den med 2 deler eddik til 3 deler vann, og la den stå i 20 minutter Tøm den deretter ut og la den lufttørke. Tøm dreneringsposen før den er helt full eller hver 2. til 3. time. Ikke svøm eller ta et bad mens du har en nefrostomislange.

Kan jeg skylle en nefrostomisonde?

Irrigasjon av nefrostomirøret er påkrevd hvis det er fravær av urin, hvis urinen fortsatt er sterkt blodfarget, hvis pasienten har vedvarende flankesmerter eller mistenkt blokkering. Sjekk med behandlende lege om stående ordre gjelder. Ikke skyll mer enn 10 ml sterilt vanlig s altvann.

Anbefalt: