Logo no.boatexistence.com

Hvem representerer en viatical oppgjørsmegler?

Innholdsfortegnelse:

Hvem representerer en viatical oppgjørsmegler?
Hvem representerer en viatical oppgjørsmegler?

Video: Hvem representerer en viatical oppgjørsmegler?

Video: Hvem representerer en viatical oppgjørsmegler?
Video: What Is a Life Settlement or Viatical?: Insurance Investment 2024, Kan
Anonim

A. En viatical oppgjørsmegler er en person/bedrift som representerer a viator og mot et gebyr, provisjon eller andre verdifulle vederlag, ber om tilbud eller forsøker å forhandle viatical oppgjør mellom en viator og en (1) eller flere viatical oppgjørsleverandører.

Hvem representerer en oppgjørsmegler?

Hvem representerer en livsoppgjørsmegler? I en livsoppgjørskontrakt representerer en livsoppgjørsmegler forsikringseieren. Målet deres er å gi forsikringseieren høyest mulig verdi ved å selge polisen for maksim alt beløp.

Hva representerer livsoppgjørsmegleren?

Life Settlement Meglere. Livsoppgjørsmeglere representerer individene som selger en eksisterende livsforsikring til en livsoppgjørskjøper (vanligvis en institusjonell investor).

Hvem representerer en livsoppgjørsmegler quizlet?

Livsoppgjørsmegler er en person som mot kompensasjon oppfordrer, forhandler eller tilbyr å forhandle en livsoppgjørskontrakt. Livsoppgjørsmeglere representerer kun forsikringseieren.

Hva er en viatical oppgjørsmegler?

En person som forhandler viatiske oppgjør på vegne av en livsforsikringshaver … Viatical Settlement Brokers (“VSB”) samarbeider med flere finansinstitusjoner som kjøper forsikringer, for å finne de beste prisene for sine kunder. En VSB som tilbyr livsoppgjør må være lisensiert.

Anbefalt: