Logo no.boatexistence.com

Hvor er sensoren for luftdrivstoffforhold?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er sensoren for luftdrivstoffforhold?
Hvor er sensoren for luftdrivstoffforhold?

Video: Hvor er sensoren for luftdrivstoffforhold?

Video: Hvor er sensoren for luftdrivstoffforhold?
Video: Carburetor Cleaning - Transalp,XRV750, RD03,RD04,RD07 Africa Twin. 2024, Kan
Anonim

Føleren for luftdrivstoffforholdet er vanligvis i eksosmanifolden eller i det fremre eksosrøret. Den måler oksygenet i eksosen og sender den informasjonen til ECU.

Hvordan vet jeg om sensoren for luftdrivstoffforholdet er dårlig?

Symptomer på en defekt oksygen/luft-drivstoff-forholdssensor:

Vanlige indikasjoner på en sensor for dårlig oksygen/luft-drivstoff-forhold inkluderer grov tomgang, motorping, dårlig bensinkjøring og økte eksosutslipp Et av de første symptomene på en defekt sensor er at "Check Engine"-lyset lyser.

Er en sensor for luftbrenselforhold det samme som en oksygensensor?

En luft-/drivstoffsensor kan lese et mye bredere og slankere utvalg av drivstoffblandinger enn en konvensjonell O2-sensor. Det er derfor de også kalles « wideband» O2-sensorer. … En A/F-sensor, til sammenligning, produserer et skiftende strømsignal som varierer i direkte proporsjon med mengden uforbrent oksygen i eksosen.

Hvordan fungerer en sensor for luftdrivstoffforhold?

En vanlig O2-sensor produserer et spenningssignal på 0,8 til 0,9 volt når luft/drivstoffblandingen er rik, og synker deretter til 0,3 volt eller mindre når luft/drivstoffblandingen går mager. … WRAF-sensorsignalet starter lavt og øker gradvis utgangen etter hvert som luft/drivstoff-forholdet blir gradvis slankere.

Hvor mange sensorer for luftdrivstoffforhold er det?

De fleste kjøretøyer vil ha mer enn én luft-drivstoff-forholdssensor. De er montert i eksosanlegget før og etter katalysatoren.

Anbefalt: