Logo no.boatexistence.com

Vil antibiotika forsinke perioden?

Innholdsfortegnelse:

Vil antibiotika forsinke perioden?
Vil antibiotika forsinke perioden?

Video: Vil antibiotika forsinke perioden?

Video: Vil antibiotika forsinke perioden?
Video: Rihanna - Work (Explicit) ft. Drake 2024, Kan
Anonim

Antibiotika forsinker ikke mensen, men det betyr ikke at mensen ikke kommer for sent når du tar antibiotika. Ofte er stresset ved å være syk nok til å forårsake en forsinkelse i mensen. Hvis mensen har vært sen, uteblitt eller på annen måte ikke er normal i det siste, er det en god idé å snakke med en helsepersonell.

Forsinker infeksjonen perioden?

Denne typen infeksjon er mer alvorlig, men vil ikke forsinke mensen Å være syk av mange helsetilstander kan noen ganger forsinke menstruasjonen. Å ha en forkjølelse eller influensa kan få deg til å føle deg som om du er i ubalanse. Selv om det ikke er en direkte forbindelse, kan dette også gjelde for UVI.

Hvilke medisiner påvirker menstruasjonssyklusen?

Visse medisiner kan forstyrre menstruasjonssyklusen din, inkludert:

  • hormonerstatningsterapi.
  • blodfortynnende.
  • medisiner for skjoldbruskkjertelen.
  • epilepsimedisiner.
  • antidepressiva.
  • kjemoterapimedisiner.
  • aspirin og ibuprofen.

Hvor lenge kan medisin forsinke mensen?

Hvordan tar du noretisteron? Medisinen må tas tre dager før mensen skal komme, og du må ta én tablett tre ganger daglig i opptil 20 dager i tot alt. Dette vil forsinke mensen i så lang tid, og du bør begynne å blø to til fire dager etter at du har sluttet å ta pillene.

Kan visse medisiner forsinke mensen?

Selv om det ikke er noen avgjørende kobling mellom den foreskrevne medisinen og mensen, kan mange medisiner påvirke menstruasjonen, så hvis du bruker andre medisiner, kan de ha hatt effekten du nevne. Medisiner som antidepressiva, blodtrykkspiller og til og med antibiotika kan påvirke mensen.

Anbefalt: