Logo no.boatexistence.com

Dekker kjæledyrforsikring spaying?

Innholdsfortegnelse:

Dekker kjæledyrforsikring spaying?
Dekker kjæledyrforsikring spaying?

Video: Dekker kjæledyrforsikring spaying?

Video: Dekker kjæledyrforsikring spaying?
Video: El sykkel - 10 ting du bør vite før du handler 2024, Kan
Anonim

Kjæledyrforsikring dekker vanligvis ikke steriliserings- eller kastreringsoperasjoner, men noen tilleggsplaner for velvære gjør det. … Selv om de fleste kjæledyrforsikringer ikke dekker steriliserings- og kastreringsoperasjoner, tilbyr noen selskaper ytterligere kjæledyrvelværeplaner som gjør det.

Hjelper kjæledyrforsikring med spaying?

Kastrering og sterilisering kan være inkludert i kjæledyrets grunnforsikring. Noen kjæledyrforsikringsselskaper tilbyr velværedekning som en grunnleggende plan. … For din egen referanse, nesten alle kjæledyrforsikring selskaper dekker ikke utgifter knyttet til kastrering og kastrering.

Hvor mye koster det å sterilisere en hund hos Petsmart?

Populære kjeder, som Petsmart, har inngått samarbeid med ASPCA for å tilby lavkost spay og kastrering for så lavt som $20.

Hvor kan jeg få hunden min sterilisert gratis?

For å be om en gratis operasjon som ikke er en kastrering, send enten en e-post til [email protected], eller legg igjen en melding på 1-888-364-7729. The Amanda Foundation Mobile Clinic tilbyr gratis spay- og kastreringstjenester for hunder og katter til personer som er kvalifisert. Den mobile klinikken opererer kun etter avtale.

Hvor mye koster det å få en hunnhund sterilisert?

Desexing hunnhunder:

Kostnaden er rundt $150 til $450 for små hunder og kan overstige $600 for større hunder.

Anbefalt: