Logo no.boatexistence.com

Hvor mye dafnia å mate fisk?

Innholdsfortegnelse:

Hvor mye dafnia å mate fisk?
Hvor mye dafnia å mate fisk?

Video: Hvor mye dafnia å mate fisk?

Video: Hvor mye dafnia å mate fisk?
Video: Beginners guide: How to feed frozen fish food to your fish? 2024, Kan
Anonim

Levende dafnier bør gis i mengder ca. 4-6 per fôring. Overfôring kan gjøre fisken din syk eller overvektig.

Hvor mye bør jeg mate dafniaen min?

Mengden jeg mater produserer enorme mengder dafnier. Om sommeren og de varmere månedene mater jeg kulturene mine daglig. Når været blir kjøligere kutter jeg matingen tilbake til annenhver dag og deretter hver tredje dag. Vannet burde vært klart før du mater kulturen igjen.

Er dafnier bra for fisk?

Disse små planktoniske krepsdyrene er en stor naturlig kilde til alger og fungerer også som et utmerket avføringsmiddel for fisk Bevegelsen deres har ofte referert til som vannlopper. Den lille størrelsen gjør dem ideer for nesten alle tropiske fisker og også som en del av en revfôringsplan.

Kan jeg mate dafnier med fiskemat?

Daphnia er små ferskvannskrepsdyr som finnes over hele verden i ferskvannssjøer, bekker og dammer. De er en utmerket kilde til fiskemat på grunn av det høye proteininnholdet. Vi mater mye dafnier til diskosene våre, spesielt yngelen (1/4 tomme til 3 tommer størrelse).

Kan dafnia leve i akvarium med fisk?

De lever ganske lykkelig i store grupper i en tank, slik at du kan høste dem når du trenger dem for å mate fisk, rumpetroll, salamander, salamander eller vannlevende insekter.

Anbefalt: