Logo no.boatexistence.com

Bar goering om spitfires?

Innholdsfortegnelse:

Bar goering om spitfires?
Bar goering om spitfires?

Video: Bar goering om spitfires?

Video: Bar goering om spitfires?
Video: Battle of Britain - "A squadron of spitfires" 2024, Kan
Anonim

I en generaloffiser i frontlinjen om Luftwaffes taktikk spurte Göring hva jagerpilotene hans trengte for å vinne kampen. … Galland svarte: " Jeg vil ha et antrekk med Spitfires til skvadronen min." som gjorde Göring målløs av raseri.

Hvem ba om en skvadron med Spitfires?

Så fryktet var jagerflyet at den tyske essen Adolf Galland ba nazistenes luftvåpen sjef Hermann Göring om en skvadron med Spitfires for å la Luftwaffe ta imot RAF på like vilkår. Mer enn 20 000 Spitfires ble bygget mellom 1938 og 1948, og så handling på alle krigsfronter.

Hva syntes tyskerne om Spitfires?

Men Spitfires ble virkelig kjent i slaget om Storbritannia. I mai 1940 sendte Hitler 2600 Luftwaffe jagerfly og bombefly for å ødelegge den mye mindre RAF. Tyskerne trodde de ville triumfere i løpet av få dager.

Hva skjedde med Adolf Galland?

Adolf Galland, 83, en av verdens største jagerpiloter, hvis karriere i det tyske luftvåpenet fra andre verdenskrig varierte fra å fly biplan til verdens første jagerfly, døde 9. februarhjemme hos ham i Rheinland i Oberwinter, Tyskland. Han hadde en hjertesykdom.

Hva gjorde Adolf Galland?

I løpet av de fire og et halvt årene med kamp, skjøt piloten, Adolf Galland, ned 104 allierte fly, noe som gjorde ham til en av krigens beste jager-ess og ett av en håndfull som har overlevd kamp. General Galland døde etter lang tids sykdom fredag i sitt hjem i byen Oberwinter i Rheinland.

Anbefalt: