Logo no.boatexistence.com

Kan pinot noir være hvit?

Innholdsfortegnelse:

Kan pinot noir være hvit?
Kan pinot noir være hvit?

Video: Kan pinot noir være hvit?

Video: Kan pinot noir være hvit?
Video: Pinot Noir (Everything you need to know) | Grapes 101 2024, Juli
Anonim

Ja, det stemmer- en hvitvin fra en rød drue! White Pinot Noir, Pinot Noir Blanc, Blanc de Noir er bare noen av navnene på denne vinen som vinner innpass i vinindustrien, med mange som kommer fra Willamette Valley i Oregon, så vel som vår egen Anderson Valley.

Er Pinot Noir rød eller hvit?

Pinot Noir er oppk alt etter de franske ordene for "furu" og "svart", og kommer fra en drue med svart skinn med samme navn. Selv om Pinot Noir er mest kjent for å lage rødvin, er Pinot Noir en av få rødvinsdruer som også produserer hvitviner, roséer og musserende viner som Champagne.

Finnes det en Pinot Noir-hvitvin?

En uvanlig stil med fransk vin er midt i en internasjonal renessanse. Kult forfriskende hvit Pinot Noir er laget av rødvinsdruer, omtrent som Blanc de Noirs Champagne.

Hvorfor er Pinot Noir hvit?

“Hvit Pinot Noir er laget som en hvitvin. Det er juicegjæring i fravær av skall og en helt annen gjæring enn rødvinsgjæring [Anne Amie Vineyards'] er fatfermentert, som Chardonnay. … Det er en mye kjøligere/tregere gjæring enn rødvinsgjæring.

Hvilken farge bør Pinot Noir ha?

Ruby i fargen, Pinot Noir er fullpakket med rød frukt og milde tanniner. Forvent en forfriskende rød farge som holder til mat.

Anbefalt: