Hvem er taksterbar verdi?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er taksterbar verdi?
Hvem er taksterbar verdi?

Video: Hvem er taksterbar verdi?

Video: Hvem er taksterbar verdi?
Video: Hvem er borte? Gjemmesangen med animasjon! 2024, Oktober
Anonim

Satsverdien er verdien som er tildelt lokaler utenfor boligen av Takseringskontoret Den er basert på en eiendoms årlige markedsleie, størrelse og bruk. Valuation Office Agency (VOA) vurderer disse verdiene hvert femte år og verdsetter ofte eiendommer på ulike nivåer.

Hvem bestemmer takseringsverdien?

Satsbare verdier beregnes av Valuation Office Agency (VOA) som er uavhengig av lokale myndigheter. VOA gir regjeringen verdivurderingene og eiendomsrådene som trengs for å støtte beskatning og fordeler.

Er takseringsverdien den samme som husleien?

En eiendoms takstverdi representerer leien eiendommen kunne ha vært utleid for på en bestemt dato fastsatt i loven. … Takstverdien er ikke beløpet du betaler, men den brukes av lokale råd til å beregne bedriftens prisregning.

Hva er taksterbar?

Alle eiendommer utenfor hjemmet - for det meste bedrifter - har en taksterbar verdi. Dette er basert på en faglig vurdering av den årlige leie av en eiendom dersom den var tilgjengelig på det åpne markedet til en fast takstdato, av Takseringskontoret (VOA).

Er takseringsverdien det jeg betaler?

leie. Takstverdien er ikke det samme som husleien du betaler for eiendommen. Takseringsverdien er et estimat av beløpet eiendommen kunne vært leid for i 2015 Du betaler ikke dette beløpet i forretningspriser, men multipliseres med en "multiplikator"-prosent for å beregne bedriftsprisene …

Anbefalt: