Er alle problemer søkbare?

Innholdsfortegnelse:

Er alle problemer søkbare?
Er alle problemer søkbare?

Video: Er alle problemer søkbare?

Video: Er alle problemer søkbare?
Video: Identifying issues with incomplete prerequisites | Enhanced Search for Jira Cloud 2024, September
Anonim

Ikke alle problemer kan etterforskes; Noen problemer kan forskes på, mens andre ikke kan forskes på. Siden forskning skal resultere i data, må man på forhånd vurdere om slike data kan finnes gjennom en forskningsøvelse. …

Hva gjør et problem forskningsbart?

Et forskningsproblem er en uttalelse om et problemområde, en tilstand som skal forbedres, en vanskelighet som skal elimineres, eller et problematisk spørsmål som finnes i vitenskapelig litteratur, i teori, eller i praksis som peker på behovet for meningsfull forståelse og bevisst undersøkelse.

Hva er et problem som ikke kan undersøkes?

Ikke-utforskbare problemer inkluderer forklaringer på hvordan man gjør noe, vage forslag og verdibaserte bekymringer.

Hvordan vet du om et problem kan forskes på?

Du kan identifisere et forskningsproblem ved å lese nyere forskning, teori og debatter om emnet ditt for å finne et gap i det som er kjent om det. Du kan se etter: Et fenomen eller kontekst som ikke er nøye studert. En motsetning mellom to eller flere perspektiver.

Hvordan vet du om et forskningsemne kan forskes på?

Hva er den nåværende statusen for forskning og diskusjon på dette feltet/området? Hvordan vil det å gjennomføre denne forskningen bidra til kunnskap på feltet? Hva er betydningen av temaet? Er det praktisk og gjennomførbart/oppnåelig/gjennomførbart/realistisk?

Anbefalt: