Logo no.boatexistence.com

Ville et svart hull gjøre vondt?

Innholdsfortegnelse:

Ville et svart hull gjøre vondt?
Ville et svart hull gjøre vondt?

Video: Ville et svart hull gjøre vondt?

Video: Ville et svart hull gjøre vondt?
Video: What If You Fall into a Black Hole? 2024, Kan
Anonim

Når du begynner å føle smerte, avhenger av størrelsen på det sorte hullet. … Hvis du faller ned i et fantastisk sort hull, vil du begynne å føle deg ukomfortabel innen 6 000 kilometer (3 728 miles) fra sentrum, lenge før du krysser horisonten [kilde: Bunn]. Uansett, spaghettifisering fører til en smertefull konklusjon.

Ville et svart hull drepe deg?

Tiden fryser ved hendelseshorisonten og tyngdekraften blir uendelig ved singulariteten. Den gode nyheten om massive sorte hull er at du kan overleve å falle ned i ett. Selv om tyngdekraften deres er sterkere, er strekkkraften svakere enn den ville vært med et lite svart hull, og det ville ikke drepe deg

Hvordan ville det føles å falle ned i et svart hull?

Hvis du f alt mot et svart hull, ville du mesteparten av tiden bare følt deg vektløs, akkurat som om du spilte Bowie-sanger og svever på en høyst særegen måte i den internasjonale romstasjonen. Tyngdekraften til et svart hull er akkurat som tyngdekraften til enhver annen stor masse, så lenge du ikke kommer for nærme.

Kan du overleve et svart hull?

Uavhengig av forklaringen, vet vi at det er høyst usannsynlig at noen som går inn i et sort hull vil overleve Ingenting slipper unna et sort hull. Enhver tur inn i et svart hull ville vært en vei. Tyngdekraften er for sterk, og du kunne ikke gå tilbake i rom og tid for å reise hjem.

Hva er inne i et Blackhole?

HOST PADI BOYD: Rundt et svart hull er en grense k alt hendelseshorisonten Alt som passerer hendelseshorisonten er fanget i det sorte hullet. Men akkurat som gass og støv kommer nærmere og nærmere begivenhetshorisonten, får tyngdekraften fra det sorte hullet dem til å spinne veldig fort … danner massevis av stråling.

Anbefalt: