Hvorfor er Brasil farlig?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er Brasil farlig?
Hvorfor er Brasil farlig?

Video: Hvorfor er Brasil farlig?

Video: Hvorfor er Brasil farlig?
Video: АСМР [RP] Туристка в Бразилии🌞🏝️ ASMR [RP] Tourist in Brazil 2024, Oktober
Anonim

Hovedproblemet i Brasil er episk kriminalitetsrate, med en drapsrate som er fire ganger høyere enn i USA [kilde: Department of State]. Drap er bare toppen av isfjellet i Brasil. Høye antall voldtekter, ran og "hurtigknappinger" forekommer.

Er det farlig å besøke Brasil?

Brasil er vanligvis trygt for turister, men du må alltid være veldig forsiktig. Brasil er et av de minst sikreste landene i Sør-Amerika og kjent for dårlig presse når det kommer til vold, kriminalitet og deres høyere mordtall.

Hvor ille er kriminalitet i Brasil?

I følge de fleste kilder har Brasil høye forekomster av voldelige forbrytelser, som drap og ran. Drapsraten ble mindre, men har begynt å gå opp igjen fra 2006 og utover. I 2010 var det over 25 drap per 100 000 mennesker Dette gjør at det er en av de 20 verste ratene i verden.

Hva er den farligste byen i Brasil?

I 2020 ledet Feira de Santana rangeringen av den mest voldelige byen i Brasil, med en drapsrate på nesten 67,5 per 100 000 innbyggere. Den ble fulgt av Fortaleza, med en drapsrate på mer enn 62 per 100 000 innbyggere.

Er Brasil et farlig land å leve i?

Med høye rater av ran og overfall, for ikke å nevne en av de verste drapstallene i verden, er det ingen tvil om at Brasil er et farlig land Avhengig av hvor du bor, du er også i fare for ekstrem fattigdom, dårlige jobbutsikter, utilstrekkelige boliger og dårlig luftkvalitet.

Anbefalt: