Logo no.boatexistence.com

Bør jeg få bifokale eller trifokale?

Innholdsfortegnelse:

Bør jeg få bifokale eller trifokale?
Bør jeg få bifokale eller trifokale?

Video: Bør jeg få bifokale eller trifokale?

Video: Bør jeg få bifokale eller trifokale?
Video: Hvad er multifokale linser/trifokale linser? - EuroEyes FAQ 2024, Kan
Anonim

Fra topp til bunn, trifokale linser korrigerer for problemer med avstand, middels og nærsyn. Trifokale er vanligvis anbef alt for personer over 40 år som har en eksisterende synstilstand og begynner å oppleve presbyopi. … Bifokale korrigerer for bare to synsfelt på en linse

Trenger jeg bifokale eller trifokale?

Om du trenger bifokale eller trifokale enheter vil avhenge på alvorlighetsgraden av alderssynet ditt. Diabetes og enkelte medisiner kan øke risikoen for alderssyn og kan også påvirke om bifokale eller trifokale er bedre dine spesifikke behov.

Er trifokale briller verdt det?

Trifokale linsefordeler

Trifokale linser kan hjelpe deg med å bruke alle tre typer syn slik at du kan fullføre daglige oppgaver uten å måtte bytte mellom forskjellige briller eller bruk kontakter i tillegg til enkeltkorrigerende eller bifokale linser.

Er ingen bifokale linje det samme som trifokale?

Noen ganger k alt "no line bifocals", progressive linser tilbyr de samme områdene for korreksjon uten de synlige linjene som finnes på bifokale eller trifokale linser. Bortsett fra den kosmetiske appellen, gir progressive linser en mer naturlig korreksjon for de som trenger hjelp til å se både nære og fjerne avstander.

Bør jeg få bifokale eller ikke?

Bifokale linser er linser med linjer som skiller to forskjellige resepter. Det er en avstandsforeskrift på toppen og en leseavstand på bunnen, som er bra for å se objekter på nært hold. … Hvis du bare trenger å se gjennom to resepter, ikke tre, er bifokale et utmerket alternativ.

Anbefalt: