Logo no.boatexistence.com

Kommer vikingserien tilbake?

Innholdsfortegnelse:

Kommer vikingserien tilbake?
Kommer vikingserien tilbake?

Video: Kommer vikingserien tilbake?

Video: Kommer vikingserien tilbake?
Video: How Valhalla Will Be A Very Different Show To Vikings 2024, Kan
Anonim

Vikings sesong 6 har avsluttet den 10-episoders første halvdelen av sesongen, og nå begynner ventetiden for andre halvdel. Historien har ikke bekreftet en utgivelsesdato ennå, men den vil definitivt komme i 2020 De andre halvdelene av Vikings sesong 4 og 5 hadde begge premiere i november.

Vil det bli en sesong 7 av Vikings?

Vikings slutter, så det blir ikke en syvende sesong. De siste 10 episodene ble utgitt på Amazon Prime Video 30. desember 2020. Historiesendingene begynte 5. juni 2021.

Kommer Vikings tilbake i 2021?

Besetningen er avslørt.

Netflix annonserte rollebesetningen til Vikings: Valhalla i januar 2021.

Vil Vikings være tilbake i 2020?

Deretter, sent i fjor, ble det kunngjort at de siste 10 episodene av serien først skulle utgis på Amazon Prime Video 30. desember. … Historien har i det stille kunngjort at de siste episodene av Vikings vil begynne å sendes lørdag 5. juni, kl. 8/7c.

Hvorfor ble Viking kansellert?

I følge showrunner Michael Hirst var det å bringe Vikings til slutt et valg heller enn en konsekvens av et krympende seertall I et Variety-intervju sa Hirst: «Jeg har alltid visst hvor Jeg ønsket at showet skulle gå og mer eller mindre hvor det ville ende hvis jeg fikk muligheten … … Jeg er veldig stolt av showet.

Anbefalt: