Logo no.boatexistence.com

Er presisjonsringer verdt det?

Innholdsfortegnelse:

Er presisjonsringer verdt det?
Er presisjonsringer verdt det?

Video: Er presisjonsringer verdt det?

Video: Er presisjonsringer verdt det?
Video: Секрет монтажной пены! ТАКОГО ТЫ ЕЩЕ НЕ ВИДЕЛ! Полезные советы 2024, Kan
Anonim

4,0 av 5 stjerner Nice Resistance To Thumbsticks For presis gameplay. Disse fungerer veldig bra med Kontrol Freek thumb-sticks. Jeg har brukt disse i to uker fra og med denne anmeldelsen, og det ser ut til å være omtrent tilstrekkelig tid for dem å bryte inn. Disse gir god motstand mot spillene mine der jeg trenger det.

Hva gjør presisjonsringer?

Presisjonsringer er en flott måte å bygge muskler i tomlene og finjustere målet Med Precision Rings får du bedre kontroll. Legg til ringer til stokkene dine, og jo hardere du trykker, desto mer vil materialet komprimere for å dempe pinnen, øke motstanden og hindre deg i å overskyte målet.

Hvordan fungerer KontrolFreek presisjonsringer?

KontrolFreek Precision Rings er laget av et fleksibelt, fukttransporterende materiale som tilfører motstand til de vanlige thumbsticks slik at du kan ta mer nøyaktige bilder, selv ved maksimal følsomhet i spillet. Det er en løsning for mer presise bevegelser uten ekstra høyde.

Er KontrolFreek verdt det?

Kontrol Freek ER verdt det fordi det faktisk fungerer … Jeg spilte mye Assassin's Creed og Dead Rising med Kontrol Freek Phantom og la ikke merke til mye. Litt mer behagelig, litt mer presis, men ikke noe ekstraordinært. Men jeg la Phantoms på Xbox One-kontrolleren fordi jeg er lat.

Fungerer Precision-ringer på Razer Wolverine?

Kundeanmeldelse

5.0 av 5 stjerner KontrolFreek 360 / PS3-versjonen fungerer på Razer Wolverine! Jeg kjøpte disse fordi jeg så på reddit at folk hadde suksess med å bruke 360/PS3-versjonen av KontrolFreeks for Razer Wolverine.

Anbefalt: