Logo no.boatexistence.com

Skal jeg omskjære sønnen min 2020?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg omskjære sønnen min 2020?
Skal jeg omskjære sønnen min 2020?

Video: Skal jeg omskjære sønnen min 2020?

Video: Skal jeg omskjære sønnen min 2020?
Video: Derfor er omskæring så vigtigt for jøder og muslimer 2024, Juli
Anonim

The American Academy of Pediatrics (AAP) kommer ikke med en anbefaling for eller mot omskjæring hos nyfødte gutter, men de sier at helsefordelene oppveier risikoen ved prosedyren.

Hvorfor skal jeg ikke omskjære sønnen min?

Grunner til ikke å velge omskjæring

ønsker unngå operasjon som ikke er nødvendig og som medfører en viss risiko for komplikasjoner, selv om disse er små. bekymring for at fjerning av forhuden kan redusere følsomheten til tuppen av penis og redusere seksuell nytelse for begge partnere senere i livet.

Er det bra for gutter å bli omskåret?

Omskjæring er kirurgisk fjerning av forhud fra en babys penis. Det er flere fordeler med omskjæring, inkludert lavere risiko for sykdommer som urinveisinfeksjoner. Eldre gutter og menn blir også omskåret I alle aldre leges den omskårne penis vanligvis innen en uke.

Hvilken alder er best for omskjæring?

Omskjæring i en alder av 7 eller 8 dager holdes som den ideelle tiden for omskjæring i mange religioner og kulturelle tradisjoner.

Hva er ulempene med omskjæring?

Risiko for blødning og infeksjon på stedet for omskjæringen . Irritasjon av glans . Større sjanse for kjøttbetennelse (betennelse i åpningen av penis) Risiko for skade på penis.

Anbefalt: