Har descendants 4 kommet ut?

Innholdsfortegnelse:

Har descendants 4 kommet ut?
Har descendants 4 kommet ut?

Video: Har descendants 4 kommet ut?

Video: Har descendants 4 kommet ut?
Video: Descendants 4 First Look + Release Date Revealed! 2024, Oktober
Anonim

Everything We Know About 'Descendants 4: The Royal Wedding' … Descendants: The Royal Wedding blir en episk feiring og avtale-TV, med debut fredag den 13. august 2021 på Disney Channel, rett etter klokken 20.00. TV-sending av den helt nye DCO Movie SPIN og forutgående Disneys Magic Bake Off.

Vil det være en Descendents 4?

På dette tidspunktet har Disney ennå ikke bekreftet planene for en fjerde Descendants-film; Imidlertid så Descendants: The Royal Wedding absolutt ut til å legge grunnlaget for en annen film. … Det er klart at Disney har planer om å fortsette franchisen.

Hvem skal spille Carlos i etterkommere 4?

Men før hun og VK-ene kom tilbake til de gamle trampeplassene sine, ga Jay og Evie Mal med en tidlig bryllupsgave - et sjarmarmbånd med alle familieemblemene deres, inkludert det til Carlos (spilt av) avdøde Cameron Boyce ). Den representerer «de fire VK-ene, knyttet sammen for alltid», forklarte Evie.

Hvilken dag kommer etterkommere 4 ut?

Men det er en offisiell startdato. Filmen sendes nå 13. mars 2020, kl. 20.15 på Disney Channel.

Kommer etterkommere 4 ut i 2022?

Descendants 4:Hell it's Good to be Evil er en 2022 amerikansk musikalsk fantasy-TV-film, som vil være den fjerde delen i Descendants-serien, etter Descendants, Descendants 2, og Descendants 3.

Anbefalt: