Logo no.boatexistence.com

Hva betyr overs og unders i betway?

Innholdsfortegnelse:

Hva betyr overs og unders i betway?
Hva betyr overs og unders i betway?

Video: Hva betyr overs og unders i betway?

Video: Hva betyr overs og unders i betway?
Video: Disturbed - The Sound Of Silence (Official Music Video) [4K UPGRADE] 2024, Kan
Anonim

Over/under 0,5 mål er et spillmarked der spillere satser på det totale antallet mål (begge lag) scoret i en kamp Over/under 0,5 mål spill dekker 90 minutter pluss ekstra tid, men ikke ekstra tid. … Hvis du for eksempel satser på over 2,5 mål, må du ha 3 eller flere mål i kampen for at du skal vinne.

Hva er meningen med under 1,5 i betway?

Both Halves Under 1,5 goals MarketExplained Dette betyr at du satser på mindre enn mål som blir scoret i HVER halvdel av en kamp Slik fungerer det Hvis poengsummen i 1. omgang er 1- 0=mål scoret i omgangen og sluttresultatet ender 2-0=mål scoret i omgangen Du vinner innsatsen din.

Hva er overs and unders i betway?

Hva er over/under-spill? Over/under-spill tilbys av bookmakere i en rekke forskjellige sporter. I motsetning til vinn/uavgjort/vinn-spill, er over/under opptatt av antall ganger noe vil skje eller hvor lang tid det tar å skje noe i en bestemt kamp i stedet for sluttresultatet

Hva betyr under 1,75 mål?

Under 1,75 er a HALF-LOSS . Over 1,75 er en HALVVINNER.

Hva betyr under 2,5 mål?

Under 2,5 Goals er et populært fotballspill som bokstavelig t alt betyr at du satser på at det blir mindre enn 2,5 mål i en fotballkamp. Det betyr at du vil vinne dette veddemålet under 2,5 mål hvis kampen du hadde satset på ikke ga mål, ett mål eller to mål.

Anbefalt: