Logo no.boatexistence.com

Er gurren lagann passende?

Innholdsfortegnelse:

Er gurren lagann passende?
Er gurren lagann passende?

Video: Er gurren lagann passende?

Video: Er gurren lagann passende?
Video: История Студии GAINAX: Жизнь до Евангелиона | Часть 1.11 2024, Juli
Anonim

Ganske mye fanservice, spesielt med Yoko. Det meste er ikke så ille. Hvis hun er 12 år eller eldre, vil jeg si gå for det. Ganske passende for alderen hennes, spesielt hvis hun har sett One Piece.

Hvorfor synes folk Gurren Lagann er bra?

Som tidligere berørt i forrige oppføring, er Tengen Toppa Gurren Lagann først og fremst en fartsfylt science fiction action-animeserie. Derfor er hvor godt handlingen spiller ut en stor del av appellen til selve anime-serien. All handlingen gjennom hele serien er spennende og en absolutt glede å se

Er Gurren Lagann en seriøs anime?

Når det er sagt, Gurren Lagann er ikke redd for å engasjere seg i seriøse temaerTidlig introduserer serien en ødeleggende død som for alltid forandrer karakterene, og denne sorgen fortsetter med hver episode, og temaer for styresett og ofrene til de få for å redde de mange blir en stor del av serien senere.

Kan Simon slå Goku?

Ja. Simon kan utvilsomt slå Goku uten engang å bruke sin absolutte makt. Mens Goku forsterker seg eller forvandler, vil Simon sannsynligvis bare lage en meka i universumstørrelse for å fullstendig utslette Saiyan.

Hvorfor slutter Gurren Lagann så trist?

Episode 27 er siste episode i Gurren Lagann. Skaperne følte seg stolte over slutten og la til at hvis de lot det ende lykkelig, ville det ikke gå bra Noen fans ble imidlertid sinte over slutten, og mente det var urettferdig for Nia å " dø" og forlat Simon med et knust hjerte.

Anbefalt: