Hvorfor faller frangipani-blader av?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor faller frangipani-blader av?
Hvorfor faller frangipani-blader av?

Video: Hvorfor faller frangipani-blader av?

Video: Hvorfor faller frangipani-blader av?
Video: Hvorfor faller kristne bort fra troen? - Eivind Svenningsen 2024, September
Anonim

Plumeria går gjennom dvale om vinteren. På den tiden, som andre løvfellende planter, mister den bladene og de resterende blomstene og ser ut til å slutte å vokse. Denne typen plumeria blomsterdråper og bladdråper er normal. Det hjelper planten med å forberede seg på veksten som kommer.

Mister frangipanis bladene?

Ja, frangipani vil miste bladene sine i den hvilende perioden om vinteren Det er opptil 300 forskjellige farger av frangipani-blomster i Australia. De sprekker og sprer sporer som overfører sykdommen til andre planter i nærheten. Hvis klimaet er ideelt, vil de beholde bladene sine.

Hvorfor mister frangipanien min bladene?

Henkende blader vanligvis betyr for mye eller for lite vann. Har du hatt mye regn i det siste, eller sitter gryten i en tallerken som holder vann? I så fall kan det være for vått (og ja - frangipanis kan være ganske dramatisk når man klager på for mye vann!).

Hva betyr det at bladene faller av?

Enten for mye eller for lite vanning kan forårsake bladfall. Et vanlig problem er at når du ser blader henge eller falle av, kan du bli fristet til å tro at planten er tørst og trenger mer vann. Dette kan føre til overvanning og at enda flere blader faller. … Planter i potter som er for små kan miste blader.

Hva får plumeria-bladene til å gulne og falle av?

Ikke nok vann eller for mye vann. Fordi de trenger jevne, jevne mengder vann, kan tørrperiode føre til at plumeria-bladene blir gule og får dem til å falle av planten, med de nederste bladene som lider først. Hvis du ser gulne blader, sjekk jorda ved å grave ned flere centimeter og sørg for at den ikke er våt.

Anbefalt: