Logo no.boatexistence.com

Fungerer multifokale kontakter for astigmatisme?

Innholdsfortegnelse:

Fungerer multifokale kontakter for astigmatisme?
Fungerer multifokale kontakter for astigmatisme?

Video: Fungerer multifokale kontakter for astigmatisme?

Video: Fungerer multifokale kontakter for astigmatisme?
Video: Все о глазах: ГЛАЗНЫЕ ЗАБОЛЕВАНИЯ | ГИГИЕНА ГЛАЗ | ОБСЛЕДОВАНИЕ ГЛАЗ 2024, Kan
Anonim

De beste kontaktene for astigmatisme er toriske multifokale linser. Dette er en type myk bifokal kontaktlinse, og akkurat som den hjelper til med å korrigere astigmatismesymptomer, hjelper den også med presbyopi.

Kan du bruke multifokale kontakter hvis du har astigmatisme?

Nye myke bifokale kontakter som også korrigerer astigmatisme - k alt toriske multifokale linser - gir personer med både astigmatisme og alderssyn det klare synet på alle avstander de ønsker, med den bærekomforten de har kommet til å forvente med enkeltsyns (ikke alderssynte) toriske myke linser.

Hvor lang tid tar det før øynene tilpasser seg multifokale kontakter?

Det kan til og med ta fra fire til seks uker før øynene deres tilpasser seg. Sett den første oppfølgingstimen for en uke og foreta justeringer etter behov. Nær synsskarphet er ikke alltid en god prediktor for suksess med multifokale kontaktlinser.

Hvordan fungerer multifokale toriske kontaktlinser?

I stedet trenger du kontakter med en annen form for å hjelpe øynene dine med å bryte lyset. Det er der toriske kontaktlinser kommer inn i bildet. Disse linsene fungerer med øynebevegelsen og gravitasjonen for å hjelpe med visuell forvrengning og uskarpt syn.

Finnes det daglige multifokale toriske kontaktlinser?

Begge nye linser er laget av nelfilcon A, det samme materialet som brukes i Dailies AquaComfort Plus. … Powers for Dailies AquaComfort Plus Multifocal varierer fra +6,00 D til -10,00 D i trinn på 0,25 D med lav, middels og høy addisjon.

Anbefalt: