Logo no.boatexistence.com

Finnes midlertidig i ordboken?

Innholdsfortegnelse:

Finnes midlertidig i ordboken?
Finnes midlertidig i ordboken?

Video: Finnes midlertidig i ordboken?

Video: Finnes midlertidig i ordboken?
Video: Found Meaning In English 2024, Kan
Anonim

Temporarily er adverbialformen av "temporary", som kommer fra det latinske ordet tempus, som betyr tid. Noe som er gjort midlertidig, er ment å være avsluttet på en begrenset tid. … Hvis du dropper ordet midlertidig fra den setningen, kan det hende at bilen din er borte.

Er midlertidig et adjektiv?

Adjektivet midlertidig er brukes for å beskrive noe som ikke er permanent eller varer bare en kort tid Dets røtter er i det latinske ordet tempus, som betyr "tid eller årstid." En ansatt som ikke er et fast tillegg til staben er midlertidig og i denne bruken blir ordet ofte forkortet til vikar.

Hva er den engelske betydningen av midlertidig?

varig, eksisterende, servering eller effektiv bare for en tid; ikke permanent: et midlertidig behov;en midlertidig jobb.

Hvordan bruker du midlertidig i en setning?

(1) Jeg er redd vi er midlertidig utsolgt. (2) Finansieringen av det nye bygget er midlertidig suspendert. (3) Spørsmålet til den fremmede overrasket meg slik at jeg midlertidig mistet tungen. (4) Begge sider i konflikten har blitt enige om midlertidig å suspendere fiendtlighetene.

Hvor lang tid er midlertidig?

Definisjonen av midlertidig er noe som ikke er ment å vare i lang tid Et eksempel på noe som vil bli beskrevet som midlertidig er en kort permisjon du ta fra jobben din der du er borte bare for en dag eller to. Vare, nytes, brukt, etc. bare for en tid; ikke permanent.

Anbefalt: