Logo no.boatexistence.com

Når ble jacqueline bisset født?

Innholdsfortegnelse:

Når ble jacqueline bisset født?
Når ble jacqueline bisset født?

Video: Når ble jacqueline bisset født?

Video: Når ble jacqueline bisset født?
Video: Young Jacqueline Bisset was the Most Irresistible Woman in Hollywood (PHOTOS) 2024, Juli
Anonim

Winifred Jacqueline Fraser Bisset LdH er en engelsk skuespillerinne. Hun begynte sin filmkarriere i 1965 og ble først fremtredende i 1968 med roller i The Detective, Bullitt og The Sweet Ride, som hun mottok en Golden Globe-nominasjon for som mest lovende nykommer.

Er Jacqueline Bisset gift?

Personlig liv. Bisset har aldri giftet seg, men hadde langvarige romanser med den fransk-kanadiske skuespilleren Michael Sarrazin, den marokkanske eiendomsmagnaten Victor Drai, den russiske danseren/skuespilleren Alexander Godunov, den sveitsiske skuespilleren Vincent Perez og tyrkisk kampsport. kunstinstruktør Emin Boztepe.

Hvor gammel er Jacqueline Bisset i dag?

Jacqueline Bisset, britisk skuespillerinne, er 77 år gammel i dag. I 2010 mottok hun en av Frankrikes høyeste utmerkelser, Légion d'honneur.

Hvor er Jacqueline Bisset i dag?

Bisset, som i disse dager ser ut til å ha en lykkelig tilnærming til karrieren sin etter å ha blitt et skjermikon på syttitallet, bor i L. A. og var på vei til Europa neste dag for å begynne å filme de to neste filmprosjektene hennes.

Hvorfor giftet Jacqueline Bisset seg aldri?

Skuespiller Jacqueline Bisset sier at hun aldri har giftet seg fordi hun ikke ville være i stand til å tåle dårlige vaner i et langvarig forhold … De inkluderer Michael Sarrazin, ballettdanseren Alexander Godunov og skuespiller Vincent Pérez. Hun sa: «Jeg har vært i syv år lange forhold tre ganger og ett 14 år langt forhold.

Anbefalt: