Logo no.boatexistence.com

Var eris en jeger?

Innholdsfortegnelse:

Var eris en jeger?
Var eris en jeger?

Video: Var eris en jeger?

Video: Var eris en jeger?
Video: Маленький лисенок вышел к людям за помощью 2024, Kan
Anonim

Eris Morn er en jeger og medlem av Hidden som tjener Vanguard som deres ekspert på Hive-lore. Hun er den eneste overlevende fra det skjebnesvangre brannteamet ledet av henne selv og Eriana-3 som forsøkte å myrde Crota etter den store katastrofen.

Er drifteren en jeger?

Drifteren er veldig gammel. Han ble vekket igjen av den reisende i en mystisk tid med store lidelser kjent som den mørke tidsalder, lenge før voktere som spilleren ble gjenopplivet. Han er ikke en jeger, Titan eller Warlock. Han er en lysbærer - en sjel gjenopplivet av den reisende - fra en annen tid.

Var Eriana-3 en trollmann?

Eriana-3 var en Exo Warlock og et medlem av Praxic Warlocks. Hun kjempet i The Great Disaster og var leder for brannteamet som forsøkte å myrde Crota, Son of Oryx. Hun ble samarbeidet med Ghost Jax og hadde den unike håndkanonen Eriana's Vow.

Er Eris en dårlig fyr?

Eris regnes for å være en av de offisielle skurkene til DreamWorks, men hun dukket aldri opp i noen annen DreamWorks-animasjon eller utenfor bransjen. Selv om Eris er hovedantagonisten, har hun bare rundt 7 minutter med skjermtid.

Har Eris morn en orm?

The Guardian finner Eris Morn sammen med tre fantomer. Eris Morn: De har ingen ormer… hvordan kommuniserer de med mørket?

Anbefalt: