Kommer jeg til Wellesley?

Innholdsfortegnelse:

Kommer jeg til Wellesley?
Kommer jeg til Wellesley?

Video: Kommer jeg til Wellesley?

Video: Kommer jeg til Wellesley?
Video: ЗАДАЧА БЮДЖЕТА: ПИТАТЬСЯ НА НЕДЕЛЮ за 5 долларов, используя основные продукты из кладовой. 2024, Oktober
Anonim

Søkere krever eksepsjonelt gode karakterer for å komme inn i Wellesley. Gjennomsnittlig GPA på videregående skole for den innlagte førsteårsklassen ved Wellesley College var 3.86 på 4.0-skalaen, noe som indikerer at primært A-studenter er akseptert og til slutt deltar. Skolen er rangert som nr. 12 i Massachusetts for høyeste gjennomsnittlige GPA.

Er Wellesley vanskelig å komme inn på?

Akseptraten hos Wellesley er 19,5%.

For hver 100 søkere er det bare 20 som tas opp. Dette betyr at skolen er ekstremt selektiv Å oppfylle GPA-kravene og SAT/ACT-kravene er svært viktig for å komme forbi den første runden med filtre og bevise at du har forberedt deg akademisk.

Hvilken GPA for å komme inn i Wellesley?

Med en GPA på 3,97 krever Wellesley at du er på topp i klassen din. Du trenger nesten rette A-er i alle klassene dine for å konkurrere med andre søkere. Du bør også ha tatt mange AP- eller IB-timer for å vise din evne til å utmerke seg i akademiske utfordringer.

Hva trenger du for å komme inn i Wellesley?

Opptaksoversikt

Studenter som kommer inn i Wellesley har en gjennomsnittlig SAT-score mellom 1360-1530 eller en gjennomsnittlig ACT-score på 31-34. Den vanlige søknadsfristen for opptak for Wellesley er 8. januar. Interesserte studenter kan søke om tidlig beslutning, og fristen for tidlig beslutning for Wellesley er 1. november.

Hva slags student leter Wellesley etter?

Wellesley College-opptak ser etter hardtarbeidende og dedikerte studenter samt transparente individer som ønsker å være en del av Wellesley Colleges campuskultur. Kjenn dine styrker og svakheter, vær åpen og ærlig, og du vil finne kombinasjonen som gjør Wellesley Colleges ideelle student.

Anbefalt: