Logo no.boatexistence.com

Kan modellsjokolade oppbevares i kjøleskap?

Innholdsfortegnelse:

Kan modellsjokolade oppbevares i kjøleskap?
Kan modellsjokolade oppbevares i kjøleskap?

Video: Kan modellsjokolade oppbevares i kjøleskap?

Video: Kan modellsjokolade oppbevares i kjøleskap?
Video: How to store chocolate products 2024, Kan
Anonim

Modellersjokolade er perfekt for sløyfer, men ikke legg den i kjøleskapet sammen med kaken. Kjøleskapet er et fuktig miljø og den slags klima er ikke bra for MC - det får det til å henge.

Trenger jeg modelleringssjokolade i kjøleskap?

du kan kjøle sjokoladen, men du kan få kondens på den når du tar den ut, akkurat som du ville gjort med fondant. bare ikke rør den før den er tørr.

Hvordan oppbevarer du modellsjokoladefigurer?

HVORDAN OPPBEVARER DU MODELLINGSSJOKOLADE FOR Å HOLDE DEN FRISK: Pakk godt inn i plastfolie og oppbevar i en glidelåspose eller lufttett beholder. Den holder seg i flere måneder hvis den oppbevares riktig. Hvis det blir hardt, bryt av små biter og elt til det er mykt.

Hvor lenge varer modellsjokoladefigurer?

Sjokolade for modellering holder seg fersk i opp til 3 måneder hvis den oppbevares riktig (innpakket i saran-innpakning, i lufttett beholder, i kjølige omgivelser). Ostemassefyll: Fersk ostemassefyll kan lages inntil 1 uke før kaken skal.

Vil modelleringssjokolade stivne?

Modellersjokolade, også kjent som sjokoladeleire, er en smidig blanding av sjokolade og maissirup. … Den tørker hardere enn fondant, så skulpturerte biter laget av modellsjokolade vil holde formen veldig bra. Den vil stivne når den får stå i romtemperatur for å tørke, men den blir myk en gang i munnen.

Anbefalt: