Logo no.boatexistence.com

Hvilket fylke ligger Northallerton i?

Innholdsfortegnelse:

Hvilket fylke ligger Northallerton i?
Hvilket fylke ligger Northallerton i?

Video: Hvilket fylke ligger Northallerton i?

Video: Hvilket fylke ligger Northallerton i?
Video: Panorama over Lierfoss, Aurskog Høand Kommune Viken fylke Norway Januar 2021 2024, Kan
Anonim

Hambleton. Hambleton, distrikt, administrativt fylke North Yorkshire, Nord-England, det historiske fylket Yorkshire. Northallerton, den største byen, er det administrative senteret. Bytorg med klokketårn i Thirsk, Hambleton, North Yorkshire, Eng.

Hvilket råd er Northallerton?

Northallerton huser hovedkvarteret til Hambleton District Council. Distriktet er også stedet for 17 avdelinger og 177 menigheter.

Er North Yorkshire et fylke?

North Yorkshire, administrativt og geografisk fylke i Nord-England, en del av det historiske fylket Yorkshire. Det administrative fylket North Yorkshire omfatter syv distrikter: Craven, Hambleton, Richmondshire, Ryedale, Selby og bydelene Harrogate og Scarborough.

Er Northallerton tøft?

Den samlede kriminalitetsraten i Northallerton i 2020 var 86 forbrytelser per 1 000 personer. … For England, Wales og Nord-Irland som helhet er Northallerton den 93. farligste småbyen, og den 796. farligste plasseringen av alle tettsteder, byer og landsbyer.

Er Northallerton et trygt sted å bo?

Northallerton er et ekstremt trygt sted å bo Samfunnene bryr seg virkelig og alle ser ut til å passe på hverandre her. Byen er levende og moderne, men klassisk med noen herlige kaffebarer og lok alt drevne bedrifter. En 15-minutters kjøretur herfra kan ta deg inn til skjønnheten til North York Moors.

Anbefalt: