Logo no.boatexistence.com

Hvem er personen som gifter seg med deg?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er personen som gifter seg med deg?
Hvem er personen som gifter seg med deg?

Video: Hvem er personen som gifter seg med deg?

Video: Hvem er personen som gifter seg med deg?
Video: The person you really need to marry | Tracy McMillan | TEDxOlympicBlvdWomen 2024, Kan
Anonim

A marriage officiant er en person som forretter ved en bryllupsseremoni. Religiøse bryllup, for eksempel kristne, forrettes av en pastor, for eksempel en prest eller prest. På samme måte ledes jødiske bryllup av en rabbiner, og i islamske bryllup er en imam ekteskapsleder.

Kan noen lovlig gifte seg med deg?

For å gifte deg i NSW må du: ikke være gift med noen andre. ikke gifte seg med en forelder, besteforeldre, barn, barnebarn eller søsken (bror eller søster) være minst 18 år gammel, med mindre en person mellom 16 og 18 år har rettsgodkjenning for å gifte seg.

Hvem kan gifte seg med oss?

Medlemmer av presteskapet, dommere, fredsdommere og noen notarius publicus er alle kvalifisert til å foreta bryllup. Hver stat har sine egne regler om dette, som kan variere mye. I noen stater kan ordførere utføre seremonien.

Hva sier personen som gifter seg med deg?

Jeg, _, tar deg, _, til å være mitt lovlig gifte (ektemann/kone), å ha og holde, fra denne dagen av, til det bedre, for verre, for rikere, for fattigere, i sykdom og helse, inntil døden skiller oss. Presten vil da si høyt Du har erklært ditt samtykke for Kirken.

Hva er tittelen officiant?

Selv om denne betegnelsen er vanlig, kan bryllupsofficianter ha mange andre titler – ministre, celebranter, dommere, rettssekretærer og fredsdommere, bare for å nevne noen – er alle teknisk sett betraktet som bryllupsofficier i kraft av å utføre lovlige ekteskap, men de har betydelige forskjeller mellom dem.

Anbefalt: