Logo no.boatexistence.com

Forsvinner en bilyd i hjertet?

Innholdsfortegnelse:

Forsvinner en bilyd i hjertet?
Forsvinner en bilyd i hjertet?

Video: Forsvinner en bilyd i hjertet?

Video: Forsvinner en bilyd i hjertet?
Video: Are All Heart Murmurs Serious? 2024, Kan
Anonim

Selv om det ikke er mye du kan gjøre for å forhindre bilyd, er det betryggende å vite at bilyd ikke er en sykdom og ofte ufarlig. For barn forsvinner mange murringer av seg selv etter hvert som barna vokser. For voksne kan bilyd forsvinne ettersom den underliggende tilstanden som forårsaker dem forbedres

Kan bilyd komme og gå?

Hjertelyd er ganske vanlig hos barn. Noen ganger beskrives de som 'uskyldige' hjertebrusing. Dette er fordi de vanligvis er ufarlige og ikke forårsaket av et problem med hjertet. Uskyldige bilyd kan komme og gå, eller de kan variere avhengig av barnets fysiske posisjon, pust og hjertefrekvens.

Hvor lenge kan du leve med bilyd?

Hvis du eller barnet ditt har en uskyldig hjertemislyd, du kan leve et helt norm alt liv Det vil ikke forårsake noen problemer og er ikke et tegn på et problem med hjerte. Hvis du har en bilyd sammen med noen av følgende symptomer, kontakt legen din: Du er veldig sliten.

Hvordan føles en bilyd?

En typisk hjertelyd høres ut som en susende lyd. Ifølge American Heart Association føles det vanligvis som en veldig subtil ekstra puls. Bilyd er vanlig, spesielt blant små barn.

Er hjertebrus livstruende?

Mange hjertelyd er ikke livstruende og trenger ikke behandling. Men andre bilyd trenger behandling fordi de er et tegn på et underliggende problem med hjertet ditt.

Anbefalt: