Logo no.boatexistence.com

Vokser nakkefold?

Innholdsfortegnelse:

Vokser nakkefold?
Vokser nakkefold?

Video: Vokser nakkefold?

Video: Vokser nakkefold?
Video: Graviditet uge 12 2024, Juli
Anonim

Nakkefolden er i hovedsak hudfolden bak fosterhalsen og bør øke etter hvert som fosteret vokser De fleste studier har korrelert målingen med GA opp til 20 uker,1–6, 15 20 med bare noen få studier som tar for seg målingen etter 20 uker.

Kan nakkegjennomskinnelighet øke?

Vår studie viser at en økning i NT-tykkelsen ved ultralydscreening i første trimester er assosiert med et uheldig graviditetsutfall, selv når karyotypen er normal. I euploide graviditeter med normale ultralydfunn i andre trimester, oppstår imidlertid et gunstig resultat i 74,1% av tilfellene.

Hvor vanlig er fortykket nakkefold?

I følge praksisbulletinen om føtal aneuploidiscreening publisert av American Congress of Obstetricians and Gynecologists, er det sannsynlige forholdet (LR) for fortykket nakkefold (TNF) 11 til 18,6.

Kan en tykk nakkefold forsvinne?

Naturkurs. En unorm alt fortykket nakkefold eller til og med et cystisk hygroma kan gå over, spesielt mot tredje trimester; risikoen for karyotypiske abnormiteter er imidlertid ikke redusert.

Kan en fortykket nakkefold være normal?

Mange friske babyer har tykke nakkefolder. Imidlertid er det større sjanse for Downs syndrom eller andre kromosomtilstander når nakkefolden er tykk. Det kan også være større sjanse for sjeldne genetiske tilstander.

Anbefalt: