Hvor gammel er jaal?

Innholdsfortegnelse:

Hvor gammel er jaal?
Hvor gammel er jaal?

Video: Hvor gammel er jaal?

Video: Hvor gammel er jaal?
Video: Пропавшая энергетика прошлого. Почему скрывают старинные инструменты? 2024, September
Anonim

Jaal er 27 angaran år gammel og er opprinnelig fra Havarl.

Hvor er JAAL?

Møt Jaal ved Resistance HQ On Aya. på Aya. Merk: Jaal er på en balkong med utsikt over motstandshovedkvarteret, men ikke i motstandshovedkvarteret som målsettingen sier. Snakk med Jaal for å starte en filmsekvens.

Hvilken art er JAAL?

Jaal er medlem av the angaran race, en art av sapient-humanoider som er hjemmehørende i Andromedagalaksen. Jaal melder seg relativt tidlig inn i mannskapet, i god tid etter at spillere har kommet over den antagonistiske ketten. Angaranere beskrives som veldig frie med følelsene sine, men de kan også være mistroende til andre raser.

Hvor gamle er Ryder-tvillingene?

Ryder-familien

Kvinnelige (Sara Ryder) og mannlige (Scott Ryder) spillerkarakterer er tvillinger. De er omtrent 22 år gamle, med Sara som den eldre tvillingen. Broren og søsteren eksisterer begge i spillverdenen samtidig. Alec Ryder er faren deres og Ellen Ryder er moren deres.

Når kan jeg romanse JAAL?

For at dette skal bli tilgjengelig, må du ha mottatt en e-post fra Jaal, ha ham i gruppen, fullført lojalitetsoppdraget og fullført oppdraget Hunting the Archon. På dette tidspunktet kan du forplikte deg til et eksklusivt forhold til Jaal.

Anbefalt: