Logo no.boatexistence.com

Hvor holder siskins?

Innholdsfortegnelse:

Hvor holder siskins?
Hvor holder siskins?

Video: Hvor holder siskins?

Video: Hvor holder siskins?
Video: GOJHL Preseason - Elmira Sugar Kings vs Kitchener-Waterloo Siskins 2024, Kan
Anonim

I hele utbredelsesområdet hekker Pinesiskins typisk i barskoger, selv om de ofte finnes i blandede skoger i Puget-troughet. Under trekk og vinter kan de finnes i mange typer halvåpne områder, inkludert skogkanter og ugressmark.

Hvor går gullfinken over natten?

Finker: På ekstremt kalde, snørike netter har amerikanske gullfinker vært kjent for å grave seg ned i snøen for å lage et sovehulrom. Oftere tilbringer de vinternetter med andre gullfinker i bartrær.

Hvor bygger Siskins reirene sine?

Siskins reir i trær, bygger reiret med kvister, mose og andre myke materialer. Fire til fem egg legges norm alt og klekkes etter rundt to uker.

Hvor hekker Pine Siskins?

Reirplassen er godt skjult i treet (vanligvis i bartrær), på horisontal gren godt ut fra stammen. Vanligvis 10-40' over bakken, kan være lavere eller høyere. Redet (bygget av hunnen) er en ganske stor, men grunn åpen beger med kvister, gress, barkstrimler, rotblader, foret med mose, dyrehår, fjær.

Hvor går Siskins om vinteren?

Mange Siskins dukker opp i Storbritannia fra kaldere skandinaviske land og tilbringer vinteren i overveiende sørøst i Storbritannia Siden de er nomadiske i naturen, holder de seg svært sjelden til samme avl og fôringssteder, foretrekker i stedet å flytte eller bare gå videre til det nest mest praktiske stedet.

Anbefalt: