Logo no.boatexistence.com

Hva er revoice pro?

Innholdsfortegnelse:

Hva er revoice pro?
Hva er revoice pro?

Video: Hva er revoice pro?

Video: Hva er revoice pro?
Video: Vocal Tuning, Time & Pitch Alignment with REVOICE PRO 4 (GIVEAWAY) 2024, Juli
Anonim

Revoice Pro er et revolusjonerende og unikt lydbehandlingsprogram for å manipulere lydsignalers tid, tonehøyde og lydstyrke Det er designet for å fungere primært med stemme og monofoniske instrumenter, men kan prøves kreativt å jobbe med andre typer lydsignaler. Det gir flere unike prosesser.

Er Revoice Pro gratis?

Prøv Revoice Pro 4 ubegrenset i 30 dager gratis. Hvis du jobber med vokal eller dialog, vil Revoice Pro 4 spare utallige timer i studio ved å fullføre komplekse vokal- og instrumentredigeringsoppgaver på sekunder.

Hva er Revoice Pro 4?

Revoice Pro brukes over hele verden av topp lydfagfolk for lydjustering, justering av vokal, instrumenter og ADR, samt generering av dobbeltspor; sparer timer med redigeringstid, sikrer høye produksjonsverdier og bidrar til å oppnå din kreative visjon.

Hva er forskjellen mellom VocAlign og Revoice?

Alle våre VocAlign-produkter er utviklet for å gi rask og enkel plugin-basert justering av vokal og instrumenter inne i DAW-en din. Mens Revoice Pro kommer med plugins for å hjelpe med å flytte lyd inn og ut av DAW-en din, kjører den som en frittstående applikasjon som fungerer sammen med og ikke inne i en DAW.

Hvor mye koster Revoice Pro 4?

Revoice Pro 4-priser

$599 USD)! Ikke utsett – denne rabatten er kun tilgjengelig frem til 31. august 2021! Spar timer med redigeringstid med denne kraftige lydplugin-modulen for rask og enkel vokaljustering.

Anbefalt: