Logo no.boatexistence.com

Skal en duk berøre gulvet?

Innholdsfortegnelse:

Skal en duk berøre gulvet?
Skal en duk berøre gulvet?

Video: Skal en duk berøre gulvet?

Video: Skal en duk berøre gulvet?
Video: Жаңадан бастаушыларға арналған цигонг. Буындар, омыртқа және энергияны қалпына келтіру үшін. 2024, Kan
Anonim

Tradisjonelt er en halv dråpe akseptabelt for uformelle anledninger. Det betyr at duken vil henge halvveis til gulvet. Men selv om en halv dråpe sparer penger, bør duken din berøre gulvet ved formelle anledninger. Dette er fordi en hel dråpe vil dekke bena på bordene, stolene og gjestene dine.

Hvor langt bør en duk falle?

For uformelle arrangementer bør duker ha et 6- til 8-tommers fall fra kanten av bordet til bunnen av duken. For mer formelle arrangementer har duker et 15-tommers fall fra kanten av bordet til bunnen av duken.

Hva legger du under en duk?

Plassere en gummihylleforing under duken din er en av de mest effektive måtene å forhindre at duken glir av bordet. Vi anbefaler Gorilla Grip liner som gir et sterkt grep uten å bruke noe klebrig og plagsomt lim.

Hvor lenge skal en duk henge over sidene?

For de fleste formål er et overheng eller " dråpelengde" på minst 6 tommer (15 cm) passende. En kortere falllengde kan gjøre at duken ser for liten ut for bordet. For mer formelle anledninger eller bord som ikke har stoler oppbevart under seg, kan du velge å ha en falllengde som strekker seg helt til bakken.

Hvor lange bør duker for bryllup være?

Størrelser på duker for bankettbord

6' (72”x30”) bord – Bruk en 90”x132” duk som henger til gulvet eller en 90"x156" duk som du må stikke under på de smale endene. 8' (96”x30”) bord – Dukene må være en 90”x156” duk som henger til gulvet.

Anbefalt: